Video : Tipsbladet
Superliga

Van der Vaart: Når du har en spiller som mig, bygger du holdet om mig

Rafael van der Vaarts mener, at tiden i FC Midtjylland havde været mere succesfuld, hvis holdet var blevet bygget op omkring ham.

Når denne sæson er overstået, er Rafael van der Vaarts tid i FC Midtjylland det også.

Den tidligere Real Madrid-, Tottenham- og Hamburger SV-spiller er aldrig blevet det, man havde håbet på hos FC Midtjylland, og hans kontrakt, der udløber efter denne sæson, bliver ikke forlænget.

At ægteskabet mellem den hollandske tekniker og den midtjyske klub aldrig blev succesfuldt, skyldes forskellige forventninger. Det mener van der Vaart i hvert fald. Han havde nemlig forventet, at holdet ville være bygget op om ham.

- Når du har en spiller som mig, bør du tænke, at her har vi » Rafa « , og vi ved, hvad han kan og vil, og så bygger vi et hold rundt om ham. Det var det, jeg havde forventet, men det skete aldrig, fortæller han til Herning Folkeblad.

Han tilføjer også, at han ikke er vild med midtjydernes spillestil, og at han ikke forlader klubben med et positivt syn på de to år, han tilbragte i Herning.

Van der Vaart kan fortsætte karrieren i Danmark efter sommerferie, hvor han flittigt er blevet rygtet til Esbjerg fB. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.