FCK-truppen ramt af ny skade: Det opsummerer det hele meget godt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCK-truppen ramt af ny skade: Det opsummerer det hele meget godt

FC København missede tredjepladsen efter 0-0 mod FC Nordsjælland mandag aften, og Denis Vavro ligner en mand, der kan stå foran en lang skadespause. Det opsummerer FCK's sæson, fastslår Ståle Solbakken.

Kravet til FC København var en sejr over FC Nordsjælland mandag aften, og det formåede løverne ikke at levere. Opgøret på Right to Dream Park endte 0-0, og dermed var det FCN, der kunne juble over bronze og Europa League-kvalifikation.

FC København kan nu se frem til en altafgørende playoff-kamp mod enten SønderjyskE eller AGF. 

- Vi skal koncentrere os om fredag. Det er vores chance for Europa, og det er det vigtigste nu. Hvis jeg tager de sidste 10 kampe, er der kun én, jeg er utilfreds med, og det er udekampen mod AaB. De øvrige har været gode, men vi har ikke formået at få det over til vores fordel, siger FCK-manager Ståle Solbakken og tilføjer:

- Det vigtigste for os er at spille i Europa, og nu har vi et kæmpe pres på os. 

Hvor stort et slag vil det være for jer som klub, hvis Europa glipper?

- Mega.

Har du en ønskemodstander i forhold til AGF og SønderjyskE?

- Nej, det har jeg ikke. Det bliver en kamp, hvor vi har alt at tabe, og vores modstander har alt at vinde, så vi skal sørge for at være klar på alle parametre.

Når sæsonen er afsluttet, står et transfervindue for døren, og der har allerede været massive rygter om de detroniserede danske mestre, men Ståle Solbakken forventer ikke, at det bliver særlig aktivt.

- Der bliver nok nogle afgange, men vi kommer ikke til at stå svækket. Vi kommer nok til at hente en spiller eller to, men overordnet er det de her spillere, som skal gøre det, og de har klaret det fint. Efter jul har vi været rigtig gode. Vi har haft svært ved at afgøre kampene, men efter jul har ingen dumpet. Vi har været to forskellige hold, men jeg kan ikke kritisere en eneste spiller efter jul, siger nordmanden.

Mens Ståle Solbakken snakker, kommer Denis Vavro humpende forbi med krykker. Den slovakiske forsvarsspiller er seneste mand på skadeslisten, og det opsummerer meget godt FCK's sæson, fastslår nordmanden.

Den har været usandsynlig skadesplaget.

- Det er sikkert et nyt benbrud. Det opsummerer vel det hele meget godt. Vi har én spiller i truppen, som ikke har haft en skade, og det er Michael Lüftner. 

Frygter I en lang skadespause til Vavro?

- Det må en røngtenundersøgelse vise i morgen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.