Ronaldo om Neymar-rygte: 50 har været på vej til Real - ingen kom
Foto: Getty Images
Champions League

Ronaldo om Neymar-rygte: 50 har været på vej til Real - ingen kom

Cristiano Ronaldo tager historierne om et muligt Neymar-indkøb meget let forud for Champions League-finalen.

En klub som Real Madrid må til tider se historier om spillere, der er på vej til klubben. Senest er det PSG's Neymar, som må regnes som en af verdens største stjerner, og det er da også et rygte, som Ronaldo har lagt mærke til.

Det fortæller han i et interview på El Chiringuito de Jugones.

- I Real Madrid er der en evig snak om nye tilgange. Jeg har været her i otte år nu, og der har været snakket om omkring 50 spillere, som har været på vej, men når alt kommer til alt, så er ingen af dem kommet, lyder det fra Ronaldo.

Med otte i år klubben har Ronaldo til tider lignet en spiller, der har været utilfreds med tilværelsen i den spanske hovedstad, men nu er portugiseren glad igen.

- Jeg har det godt, jeg er tilfreds og hvordan kan jeg overhovedet beklage mig, når jeg skal spille en ny stor finale på lørdag, siger Ronaldo om den kommende Champions League-finale mod Liverpool.

Den kamp spilles lørdag aften klokken 20.45 i den ukrainske hovedstad Kiev, og opgøret om trofæet med de store ører bliver sendt direkte på TV3+.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.