Blev ikke udtaget: Rabiot nægter at være reserve for fransk VM-trup
Foto: Getty Images
VM

Blev ikke udtaget: Rabiot nægter at være reserve for fransk VM-trup

Igennem historien har den ene skandale efter den anden ramt det franske landshold, og nu er endnu en kommet, da Rabiot nu nægter at være til rådighed, fordi han ikke er med blandt de 23 foretrukne.

De forskellige VM-trupper bliver for tiden udtaget en for en i denne tid. Det gælder også det franske, som havde de 23 udvalgte samt en gruppe af reserve til dem. Heriblandt var PSG's Adrien Rabiot, men han har nægtet at være en del af reservelisten.

Det har det franske fodboldforbund nu reageret på, og præsidenten for forbundet Noël Le Graët er bestemt ikke glad for spillerens beslutning. Det gør han klart på forbundets officielle hjemmeside.

Adrien Rabiot er en spiller af høj kvalitet og en god dreng, som altid har opført sig ordentligt ved de landsholdsudtagelser, han har været involveret i. Hans reaktion er derfor meget overraskende. Hans skuffelse giver ham ikke lov til at give op og holde op med at til rådighed for landsholdet, siger Le Graët.

Forbundet har ikke valgt at give ham en straf, da præsidenten for forbundet mener, at den slags kommer Rabiot til at klare helt selv.

- Det er en stor chance og et privilegie at være en del af det franske landshold og være blandt de 30 bedste, franske spillere. Adrien har taget en dårlig beslutning, og han straffer og sanktionerer alene sig selv, lyder det fra fodboldpræsidenten.

Adrien Rabiot spiller til daglig i franske PSG, hvor han i denne sæson har leveret på meget højt niveau med spillere som Neymar, Verratti og Di Maria omkring sig.

Hele det franske landshold kan ses her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.