Dagens Spilforslag: Fokus på defensiven i Silkeborg vs Esbjerg fB
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Fokus på defensiven i Silkeborg vs Esbjerg fB

Vi hopper på det ene af aftenens to playoff-opgør om en plads i næste sæsons Superliga.

Klokken 20.15
Silkeborg IF - Esbjerg fB
Under 2,5 mål
2,04 @Unibet

Nå, så er vi fremme ved de nerve-betonede opgør, hvor det gælder en plads i Superligaen eller 1. division. Det er to hold, der ikke er vant til at stå over for hinanden, hvilket altid er et spændende match. 

Silkeborg har haft uhyre svært ved at holde målet rent og de fleste af holdets seneste kampe er da også gået over 2,5 mål. Men dette matchup og ikke mindst kampens betydning gør, at hjemmeholdet formentlig vil gøre meget for at undgå, at Esbjerg kommer fra kampen med vigtige udebanemål i bagagen. Defensiven skal være på plads, og der skal ikke tages unødige chancer. 

Esbjerg fB kommer med en glimrende selvtillid efter, at det blev til en sikker andenplads med kun et nederlag i de seneste 11 kampe. I de seneste tre kampe har holdet ikke lukket et eneste mål ind, og da et igennem sæsonen ellers ganske målfarligt angreb mistede pusten lidt til sidst er det kun blevet til en scoring i de tre seneste kampe. Så resultaterne af sæsonens afsluttende kampe blev 0-0, 0-1 og 0-0. 

Esbjerg fB kommer naturligvis til Silkeborg for at hente et resultat, der vil skal sørge for, at søndagens afgørende slag i Vestjylland gør oprykningen mulig, og her kan det meget vel handle om at holde SIF-offensiven med stærke typer som Gustav Nilsson, Vladimir Rodic og Davit Skhirtladze væk fra chancerne.

Vi gå efter den lavt-scorende kamp til at godkendt odds.