Avis: Kristian Pedersen tæt på stort skifte til Championship
Foto: Getty Images
Generelle

Avis: Kristian Pedersen tæt på stort skifte til Championship

Der er bud efter Kristian Pedersen fra den engelske klub, Birmingham, og Union Berlin ser ud til at score et pænt beløb på danskeren.

Der er mange danskere i engelsk fodbold netop nu, og der nu endnu en dansker på vej til England.

Kristian Pedersen har i de seneste to sæsoner spillet for Union Berlin i den næstbedste række i Tyskland, og her har den tidligere HB Køge-spiller gjort en god figur. Det er nu ved at blive belønnet med et stort skifte til England.

Det er den engelske Championship-klub, Birmingham, der har snøren ude efter Kristian Pedersen. Det skriver Ekstra Bladet. Avisen skriver endvidere, at Birmingham vil betale omtrent 20 millioner kroner for forsvarsspilleren.

I forvejen råder Birmingham over Nicolai Brock-Madsen, som dog har været udlejet til polsk fodbold i den forgangne sæson. Tidligere har også Nicklas Bendtner optrådt for den engelske traditionsklub. 

Kristian Pedersen har tidligere ikke lagt skjul på, at han har ønsket sig nye græsgange, og det lader nu til, at det fremover bliver Birmingham, som får gavn af den 189 centimeter høje venstre back, som er noteret for fem U21-landskampe.

Union Berlin betalte ifølge Ekstra Bladet godt og vel 2,5 millioner kroner for Kristian Pedersen tilbage i 2016.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.