Video : Tipsbladet
Skandinavien

Norsk kommentator: Bendtner skal finde sig en ny klub

Det er bedst for alle parter, hvis Nicklas Bendtner kan finde sig en ny klub i sommerens transfervindue. Det mener den norske fodboldkommentator, Morten Pedersen.

Der er noget, der kunne tyde på, at Nicklas Bendtner har spillet sin sidste kamp for norske Rosenborg.

Den tårnhøje dansker snuppede topscorer-titlen, og allerede i vinters tiltrak han sig opmærksomhed fra andre klubber. Men spilleren var ikke til salg, lød meldingen dengang fra Rosenborg.

Nu er det på tide at skifte indstilling, mener den norske fodboldkommentator, Morten Pedersen. Angriberen bør sælges i dette vindue.

- Da Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i marts 2017 handlede alt om at få den bedst mulige start for spilleren med det ekstreme potentiale og alt for lidt spilletid de seneste fem år. Men nu - efter 40 kampe for Norges største og lige nu næstbedste fodboldklub - handler alt om at få den bedst mulige slutning, skriver Morten Pedersen i en klumme til norske Dagbladet.

Yderligere lyder det:

- Jeg er rimelig sikker på, at Kåre Ingebrigtsen håber, at Nicklas Bendtner finder sig en ny klub. Både for spillerens og Rosenborgs skyld.

Så sent som i går har Nicklas Bendtner, der i weekenden blev skadet, meddelt, at han helt sikkert når at blive klar til VM.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.