Reals fremtidsplan: Vil hente Raul ind på trænerposten
Foto: Getty Images
La Liga

Reals fremtidsplan: Vil hente Raul ind på trænerposten

Den spanske Real Madrid-legende Raul er tilsyneladende et godt bud på en træner i klubben - men først om noget tid.

Real Madrid er på jagt efter en ny træner, og her har navne som Pochettino, Sarri og Allegri allerede været nævnt som potentielle kandidater. Det lader dog til, at Real Madrid har planer om noget helt andet.

Zidane var en af deres egne, og det er Raul også, og det er netop den tidligere topangriber, der nu bliver udset til at stå i spidsen for Real Madrid. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Han har desuden gennemført UEFA's A og B-uddannelse for trænere, og derfor kan han nu blive et tema, når han har fået Pro Licensen på plads. Det kan han få tidligst i 2019, og når det er kommet på plads, så kan han blive træner hvor som helst - selv i Real Madrid.

Dog vil man føre den tidligere 'nummer 7' igennem klubbens rækker, ligesom man gjorde med Zidane, der først var træner for klubbens andethold, hvorefter man løftede ham op på førsteholdet.

Når tiden så er inde, vil man rykke ham op som cheftræner for de seneste tre sæsoners Champions League-vindere. Derfor lader det til, at de førnævnte trænere og mange andre stadig har en chance for at komme til den spanske kongeklub.

Raul nåede i sin karriere at spille 741 kampe for Real Madrid, hvor han scorede 323 mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.