Spilforslag til VM: Den store målræv har gode muligheder
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til VM: Den store målræv har gode muligheder

Polen er ikke havnet i VM-slutrundens sværeste gruppe, og det ligner på forhånd guf for holdets helt store stjerne.

Spilstop 14.juni
Robert Lewandowski Over 2.5
2,25 @ NordicBet

Robert Lewandowski er uden tvivl Polens farligste våben i den offensiv, som scorede 28 mål i 10 VM-kvalifikationskampe. Lewandowski stod bag hele 16 af disse mål, hvilket gjorde ham til europæisk topscorer i VM-kvalifikationen foran spillere som Cristiano Ronaldo (15 mål) og Romelo Lukaku (11 mål).

Kun i 0-4-nederlaget til Danmark gik den 29-årige angriber fra banen uden at score i VM-kvalifikationen, som bød på hele tre hattrick og en enkelt kamp med to scoringer. Det siger lidt om FC Bayern-spillerens ærgerrighed og taler til fordel for dette spil.

Det samme gør Polens placering i den forholdsvis overkommelige Gruppe H, hvorfra man er favoritter til at gå videre sammen med Colombia, mens Senegal og Japan formentlig må tage hjem efter tre kampe. Det giver Robert Lewandowski mindst fire kampe til at levere tre scoringer, hvilket virker som en rimelig opgave for en spiller, der leverede 42 mål i 52 kampe for FC Bayern i 2017/18-sæsonen.

Odds på den gode side af 2,00 på, at Lewandowski – der også sparker straffespark for Polen – er på pletten mindst tre gange ligner et fint tilbud, som kan findes under Fodbold > VM > Holdvæddemål > Spillere hos NordicBet

Forslaget er første gang bragt 7. juni - der tages forbehold for ændringer af odds