Hareide: Vi virkede lidt slidte
Foto: Getty Images
VM

Hareide: Vi virkede lidt slidte

Danmarks landstræner Åge Hareide kunne godt se, at der manglede noget for danskerne som kampen skred frem mod Australien.

Danmark spillede torsdag eftermiddag 1-1 mod Australien ved VM i Rusland, og efter opgøret kunne landstræner Åge Hareide komme med sine tanker om, hvordan opgøret mod landet fra 'down under' var gået.

Det gjorde han i et interview med TV 2 umiddelbart efter slutfløjt.

- Vi kan se, hvor klar man skal være, og så må vi se, hvor skuffede, vi skal være efter Peru-Frankrig er spillet. Vi møder et hold i dag, som kæmper meget. Vi vidste. at det ville blive meget tæt, og det viste de mod Frankrig, og det viste de mod os, lyder det fra Hareide.

Danmark kom hurtigt foran i kampen, hvor Christian Eriksen havde sidste fod på bolden, men derefter kom Australien bedre ind i kampen, og Hareide kunne godt se, at Danmark havde svært ved at styre opgøret.

- Efter en god start virker vi lidt slidte senere i kampen. Vi fik så lidt friske ben ind, og det blev rigtig godt, da Andreas (Cornelius red.) kom op på toppen, siger Hareide, der også blev spurgt til det australske mål, der kom på straffespark efter en VAR-dom.

- Jeg har sagt mit om VAR. Der mister man lidt af charmen ved fodbold. Dommeren ser det ikke, men den rammer Yussuf på hånden, og så sidder der nogle i Moskva og dømmer. Men det er lige for alle.

Endelig kunne Hareide slå fast, at han nu skulle ind og fortælle spillerne, at de ikke skulle være skuffede over det ene point. Danmark mangler nu et opgør mod Frankrig, som er tredje og sidste. Det er på tirsdag.