OB på rov hos mestrene: Køber Janus Drachmann
Foto: OB
Superliga

OB på rov hos mestrene: Køber Janus Drachmann

Superliga-klubben OB forstærker sig. Fynboerne har købt midtbanespilleren Janus Drachmann i FC Midtjylland.

OB har vaslet op mod tre forstærkninger i det igangværende transfervindue, og nu er den første mand ud af en potentiel trio på plads.

Fynboerne har således købt en dansk mester i FC Midtjylland. Janus Drachmann skifter til OB, hvor han genforenes med cheftræner Jakob Michelsen. De to var en del af det SønderjyskE-mandskab, der for et par år siden blev danske vicemestre og senere var få minutter fra at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Nu har 30-årige Drachmann underskrevet en fire-årig aftale med OB.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Midtjylland og med Janus. Han er en spiller, der passer perfekt ind på vores hold, og som kan tilføre nogle af de vigtige elementer. Det gælder erfaring, duelstyrke, lederskab og hårdhed, og samtidig har Janus en fin teknik og er dygtig med bolden. Så på den måde passer han godt ind hos os, samtidig med at han bidrager med noget ekstra, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Hovedpersonen selv ser frem til at tørne ud for OB.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af den genrejsning af OB, der er igang. Det har været nogle magre år, men potentialet er der helt sikkert i både truppen og i klubben. Det er en trup med mange unge spillere, klubben selv har udviklet, og jeg glæder mig til at være en af dem, der skal være med til at gå forrest ved at dele ud af min erfaring og forhåbentlig smitte med min ærgerrighed og noget ekstra hårdhed.

- Nogle vil se det som et skridt nedad at skifte til OB fra FC Midtjylland, som jeg lige har været med til at vinde mesterskabet med. Men jeg ser en mere tydelig rolle til mig i OB, hvor jeg kan bidrage endnu mere med mine styrker end i FC Midtjylland. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan gøre OB endnu stærkere, og det glæder jeg mig til at være med til i en klub, hvor jeg kender trænerteamet og deres tanker, og hver jeg ser mig i en rolle, hvor OB og jeg får det optimale ud af hinanden, siger Janus Drachmann.

Midtbanespilleren træner allerede med i Ådalen onsdag, og han kan debutere på søndag mod sin tidligere klub SønderjyskE.