Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland forlænger med Alexander Munksgaard

Alexander Munksgaard har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland med fem år.

Alexander Munksgaard bed sig fast på FC Midtjylland-mandskabet mod slutningen af sidste sæson, og han spillede en vigtig rolle i mesterskabskampen. Han var også i startopstillingen i premieren mod AGF i lørdags, og der venter utvivlsomt den 20-årige forsvarsspiller mange kampe fremadrettet.

Onsdag har han nemlig forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland, således de to parter har papir på hinanden de kommende fem år.

- Alexander er endnu et eksempel på en spiller, som tager hele vejen igennem FC Midtjyllands talentudvikling, og han er en ydmyg, ærgerrig og hårdtarbejdende spiller. Han kom tilbage med nogle kvaliteter, som gjorde det muligt for ham at træde ind på holdet i FC Midtjylland, og nu håber og tror vi på, at han i den kommende tid udvikler sig til en endnu mere kampafgørende spiller for klubben, siger sportschef i FCM, Svend Graversen, til klubbens hjemmeside.

At der nu er styr på fremtideng glæder Alexander Munksgaard.

- FC Midtjylland er den fedeste klub, og jeg elsker den hårde konkurrence, for det gør dig kun bedre. Jeg er ovenud lykkelig for at være en del af en klub, som jeg altid har haft i hjertet, og nu håber jeg, at jeg kan kvittere for tilliden ved at spille kontinuerligt på førsteholdet i de kommende år. Jeg har da noteret mig, at andre spillere med en fortid på akademiet bliver solgt til udlandet, så dén mulighed er der. Hvis man altså er god nok, siger Munksgaard.

Alexander Munksgaard står noteret for 21 kampe i Superligaen - omkring halvdelen for Lyngby BK.