Vildt drama: Bendtner sendte Rosenborg videre i Champions League

Rosenborg er klar til anden runde i kvalifikationen til Champions League, efter Nicklas Bendtner scorede to mål og lavede en assist.

Rosenborg stod over for en vigtig opgave i dag i kvalifikationen til Champions League. Første opgør mod Valur blev nemlig tabt med 1-0, så det norske storhold var tvunget til at vinde.

Allerede fra start pressede Rosenborg på, og Nicklas Bendtner havde flere afslutninger – heriblandt en på træværket, men i første halvleg fandt de ikke vej til netmaskerne.

Ti minutter inde i anden halvleg gik det Rosenborgs vej, da de blev tildelt straffespark, og det udnyttede Nicklas Bendtner. 1-0.

Et kvarter senere var Bendtner igen i fokus – denne gang lavede han assist til Anders Trondsen, der gjorde det til 2-0.

Fem minutter før tid var uheldet ude for Rosenborg, da Kristinn Sigurdsson reducerede til 2-1 på straffespark.

I overtiden blev Rosenborg tildelt kampens tredje straffespark, og her svigtede Nicklas Bendtner ikke, da han scorede til 3-1.

Opgøret endte også således, og dermed er Rosenborg videre til anden kvalifikationsrunde med samlet 3-2.