Video : Tipsbladet
Superliga

Stage om Randers ude: Vores fans plejer at styre det hele

AGF's Jens Stage ser frem til udekampen mod lokalrivalerne fra Randers FC på søndag.

AGF er sammen med Brøndby IF de eneste hold, der efter de første fire runder af denne sæsons Superliga fortsat kan prale af at være ubesejret. 

Aarhusianernes første sejr kom trods alt først i forrige runde, men med en foreløbig femteplads ser man frem til mødet med lokalrivalerne Randers FC med selvtillid i bagagen:

- Vi har ikke tabt, og selvom vi godt kunne have håbet på lidt flere point, skal vi tage det positive med. Vi er ubesejret, og selvom spillet ikke var det smukkeste i den seneste kamp, så fik vi de tre point, og det er det vigtigste. Så må vi håbe, at spillet kommer hen ad vejen, fortæller Jens Stage til AGF's Youtube-kanal.

Den alsidige offensivspiller tilføjer yderligere, at selvom det kan blive en tæt kamp på banen, forventer han ikke det samme på lægterne i Randers:

- Hvis ikke det er den fedeste kamp at have udsigt til, så er det i hvert fald en af dem. Der plejer at ske lidt, der er altid gang i kampen og gang i den på lægterne - især i den ene ende, hvor vores fans er. De plejer at styre det hele deroppe, så jeg håber bare, at vi også kan komme til at styre noget inde på banen, udtaler Jens Stage.

AGF og Randers FC spiller kl. 18.00 søndag aften på BioNutria Park i Randers