Video : Tipsbladet
1. division

Malmö snupper fritstillet Viborg-keeper

Walter Viitala stoppede lørdag formiddag i Viborg FF, og lørdag eftermiddag er han blevet præsenteret i Malmö FF.

Viborg FF meddelte lørdag formiddag, at de havde ophævet samarbejdet med den 26-årige keeper Walter Viitala, der ikke ønskede at fortsætte i klubben.

-Vi har haft en dialog med Walter omkring målmandssituationen her, og han er kommet til os med et ønske om at komme ud af sin aftale. Han ser ikke sin fremtid i Viborg, og derfor er det den bedste løsning for alle parter, at vi stopper samarbejdet nu. Vi ønsker Walter held og lykke med fremtiden, lød det fra sportschef Jesper Larsen ifølge klubbens hjemmeside.

Men Viitala har ikke skulle vente længe med at få fremtiden på plads. Finnen har nemlig allerede skrevet under på en kontrakt med Malmö FF, der løber året ud.

Det bekræfter den svenske klub på deres hjemmeside. 

- Jeg er stolt af og glad for at blive en del af en klub som Malmø FF. Det er en stor mulighed for mig at komme hertil, og jeg ser frem til udfordringen. Det bliver sjovt at komme i gang med det samme, møde holdkammeraterne og resten af staben. Holdet har vist stærk form, og forhåbentlig kan jeg hjælpe til, at det fortsætter, siger Viitala til Malmö FF's hjemmeside.

Malmö FF ligger i øjeblikket på sjettepladsen i Allsvenskan.

Viitala har spillet halvandet år for Viborg FF, hvor det er blevet til 26 kampe. Han har tidligere repræsenteret finske FC Honka og IFK Mariehamn.