Video : Tipsbladet
Superliga

Boilesen efter Brøndby-kamp: Vi skal videre mod nye sejre

I FC København glæder de sig bestemt over derby-sejren søndag, men nu gælder det om at gå videre i Europa League og siden slå AGF.

Der er ikke nogen modstandere, FC København hellere vil slå end Brøndby IF. Derfor blev denne uge også indledt med godt humør på træningsanlægget på Frederiksberg, men den glæde får ikke lov til at kamme over, hvis man skal dømme ud fra Nicolai Boilesens udlægning.

Det var ellers FCK's syvende sejr på stribe, og den placerede endda holdet øverst i Superligaen, men sejr nummer otte kommer kun, hvis spillerne slår koldt vand i blodet.

- Det var en super dejlig sejr i derbyet. Det var tiltrængt, og vi er rigtig glade for, at vi kunne give fansene en god oplevelse. Nu skal vi videre mod nye sejre, og kampene kommer jo med tre-fire dages mellemrum for tiden. Så selvom vi selvfølgelig var glade for sejren søndag, så vender fokus sig meget hurtigt mod næste opgave, siger Nicolai Boilesen til fck.dk.

Næste opgave er torsdagens besøg fra Sofia. Boilesen og resten af FCK-mandskabet vandt 2-1 over CSKA i det første opgør i sidste uge, og kan de forsvare den føring, er de klar til playoffrunden i Europa League-kvalifikationen.

Allerede søndag venter så næste udfordring i Superligaen, når FCK skal en tur til Århus og forsvare førstepladsen i tabellen.