Video : Tipsbladet
1. division

Ærgerlig Peter Sørensen efter fyring: En uheldig mekanisme

Peter Sørensen mener, at det er en uheldig mekanisme, at klubber fyrer trænere, så snart det går dårligt på banen.

Efter kun at have hentet ét point i tre kampe i 1. division, valgte Silkeborg IF tirsdag at fyre cheftræner Peter Sørensen.

Og det er en beslutning, der ærgrer den nu tidligere Silkeborg IF-manager.

Sørensen kalder det således en uheldig mekanisme, at klubber fyrer trænere, når spillet halter, selv om der ikke bliver udtrykt mistillid. Det fortæller han til TV2 Sport.

- Man (bestyrelsen, red.) har ikke kunne finde noget under de sten, man har vendt, eller få mistillid udtalt fra nogen af dem, man kunne vægte udtalelser fra. Og så ender man alligevel med at tænke: "Nå, men vi må nok alligevel fyre træneren." Det, synes jeg, er en uheldig mekanisme, fortæller Sørensen, der også tilføjer, at han tror, de kunne have vendt den dårlige sæsonstart ved at stå sammen.

Den 45-årige manager, der har en fortid i FC Fredericia, AGF og norske Ham-Kam, havde stået i spidsen for Silkeborg IF siden 2015.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Peter Sørensen, der ikke har nogen kommentarer til tirsdagens fyring. Han nøjes med at bemærke, at han glæder sig over alle de opbakkende beskeder, han har modtaget fra kollegaer og spillere.