Patrick Da Silva kan være på vej til udenlandsk klub
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Patrick Da Silva kan være på vej til udenlandsk klub

Venstrebacken Patrick Da Silva leder fortsat efter en ny arbejdsgiver, efter han tidligere denne sommer blev løst af sin aftale med FC Nordsjælland. Nu kan der være noget nyt og spændende på vej.

Han havde egentlig fået sin fremtid på plads, men venstre back Patrick Da Silva må vente lidt med at starte i en ny klub.

Den 23-årige dansker, der fik ophævet sin aftale med FC Nordsjælland denne sommer, var på plads i Bnei Sakhnin, men aftalen blev aldrig til noget, da israelerne ikke fik godkendt aftalen af det israelske fodboldforbund.

Da Silva, der også har en fortid i Brøndby, holder formen ved lige i FC Helsingør for tiden, men måske skal han ikke gå arbejdsløs så meget længere.

I hvert fald går meldingen på, at noget snart kan være på vej.

- Der sker nogle ting omkring Da Silva. Noget, som vil overraske mange mennesker. Vi snakker med en god udenlandsk klub, siger Patrick Da Silvas agent, Antoni Alexandrakis, til tipsbladet.dk.

Fordi Patrick Da Silva er kontraktfri, er han ikke afhængig af at skulle skrive kontrakt med en ny klub i løbet af transfervinduet. Det kan han også gøre, når transfervinduet er lukket. Den 23-årige back har været meget igennem med skader og et spilmisbrug de sidste par år, og derfor tager de sig også god tid om at træffe en beslutning. Spilletid og tillid er blandt nøgleordene.

- Der er også et par danske klubber, der har spurgt på ham. Men vi har ikke så travlt, fordi han er fri, siger agenten videre.

Antoni Alexandrakis fortæller videre, at meget tid og mange ressourcer har været bundet op på at sikre, at Patrick Da Silva fik den rette hjælp i forbindelse med sit spilmisbrug.

Venstrebacken har også tidligere været i Randers FC på et lejeophold - det ophold var dog kun af et halvt års varighed.