Dortmund-boss glæder sig over brandvarm Bruun Larsen
Foto: Getty Images
Bundesliga

Dortmund-boss glæder sig over brandvarm Bruun Larsen

Borussia Dortmund-træner Lucien Favre er glad for igen at have unge Jacob Bruun Larsen til rådighed.

19-årige Jacob Bruun Larsen skiftede tilbage i 2015 Lyngby BK ud med mægtige Borussia Dortmund, og han har siden kæmpet sig vej op igennem ungdomsrækkerne. 

I sidste sæson var han lejet ud til VfB Stuttgart, hvor han dog ikke fik sit Bundesliga-gennembrud, men i sommerens preseason spillede han fast og godt for Dortmunds førstehold.

Den unge dansker lignede en mand, der godt kunne få chancen fra start i premieren, men uheldigvis blev offensivspilleren skadet i ugen op til. 

I sidste uge var han så tilbage i en træningskamp mod Osnabrück, hvor han stjal alle overskrifter med sine fire mål i første halvleg. Kampen endte 6-0. Danskeren er dermed også i spil til fredagens Bundesliga-kamp mod Eintracht Frankfurt, og det glæder holdets træner, Lucien Favre:

- Vi er meget glade for, at Jacob igen er klar. Vi får at se, om han spiller, siger Favre til et pressemøde forud for kampen ifølge klubbens Twitter-profil.

Skulle Jacob Bruun Larsen komme på banen fredag aften, vil det blive hans blot anden optræden for Borussia Dortmunds førstehold i Bundesligaen.