Dansker går mål-amok for Dortmund

Danske Jacob-Bruun Larsen nettede fire gange for Borussia Dortmund, da den tyske storklub besejrede Osnabrück 6-0 i en træningskamp.

Jacob-Bruun Larsen var i hopla, da Borussia Dortmund her til aften testede formen under landskampspausen med en træningskamp mod Osnabrück.

Hele fire gange fandt den danske offensivspiller vej til netmaskerne i første halvleg, hvor Dortmund scorede fem gange.

Efter 63 minutter blev Bruun-Larsen erstattet af Maximilian Philip, der stod for anden halvlegs eneste mål 12 minutter før tid til slutresultatet 6-0.

Jacob-Bruun Larsen havde en fin preseason, men en skade har spoleret hans chancer for spilletid i starten af Bundesliga-sæsonen. Det er nok også årsagen til, at han ikke er at finde i den U21-landsholdstrup, der møder Finland i Aalborg i morgen.