Ronaldo så rødt i Juventus-sejr i Valencia

Cristiano Ronaldo blev udvist, og Daniel Wass spillede hele kampen, da Juventus onsdag aften vandt 0-2 på udebane over Valencia i Champions Leagues gruppe H. Miralem Pjanic blev dobbelt målscorer på straffespark.

Juventus kom godt fra start i Champions League, da de besejrede Valencia på Mestalla i et hæsblæsende opgør. Cristiano Ronaldo modtog et direkte rødt kort i sin Champions League-debut for Juventus.

Juventus var farligst i kampens åbning, og efter 17 minutter burde Sami Khedira have bragt italienerne i front, men han sparkede over helt fri foran Valencia-målet. Efter 23 minutter var Juventus igen tæt på, men Valencia-keeper Neto reddede Federico Bernadeschis forsøg tæt på mål i tre omgange.

Efter 34 minutter blev Juventus reduceret til 10 mand, og det var ingen ringere end Cristiano Ronaldo, der måtte forlade banen. En indfight med Valencia-stopper Jeison Murillo gav et spilstop. Kampens dommer Felix Brych konsulterede med sin mållinjedommer og sendte derefter Cristiano Ronaldo i bad.

Valencia etablerede et pres efter udvisningen, men det var Juventus, der kom foran kort inden pausen. Juventus fik et straffespark, da backen Joao Cancelo blev ramt af et højtløftet ben i feltet. Miralem Pjanic sendte læderet sikkert i nettet fra ellevemeterpletten, og Juventus kunne dermed gå til pause med 10 mand og en føring.

Valencia skulle dermed ud og jagte udligningen med en mand i overtal, men de fik en miserabel start på anden halvleg. Leonardo Bonucci blev revet omkuld efter et hjørnespark, og det resulterede i kampens andet straffespark. Miralem Pjanic var sikkerheden selv for anden gang i opgøret, og han bragte Juventus på 0-2.

Efter scoringen satsede Valencia offensivt, men Juventus stod kompakt og kunne uden det store besvær afværge Valencias offensiv. Valencia fik tildelt et straffespark i kampens overtid, men Dani Parejo misbrugte forsøget fra ellevemeterpletten.

Juventus tager i næste runde imod Young Boys, mens Valencia skal en tur til Old Trafford, hvor Manchester United venter