Video : Tipsbladet
Premier League

Mourinho inden Lampard-møde: Han kommer for at vinde

José Mourinho skal tirsdag aften op imod sin tidligere spiller Frank Lampard, når Manchester United får besøg af Championship-klubben Derby County.

Manchester Uniteds spillere får mange minutter i benene for tiden. I onsdags vandt holdet 0-3 ude over Young Boys i Champions League, lørdag blev det til 1-1 mod Wolves i Premier League, og i aften kommer Derby County på besøg på Old Trafford i EFL Cuppen.

Manageren for Derby County er den tidligere Chelsea-profil, Frank Lampard, som José Mourinho har trænet i sin tid i Chelsea, og Jose Mourinho har ikke tænkt sig at undervurdere sin tidligere spiller. 

- Frank kommer for at vinde. Derby har erfarne spillere fra gode akademier som Chelsea og Liverppol. De spiller rigtig godt for tiden, og vi ved at disse cup-kampe ofte først bliver afgjort i de døende minutter, siger Jose Mourinho inden kampen ifølge Sky Sports.

På trods af at Manchester United spiller sin tredje kamp på seks dage, så slår José Mourinho fast, at han er fan af cup-turneringer. 

- Jeg kan godt lide knald-eller-fald følelsen. Jeg kan lide presset, og det tror jeg faktisk også, at fansense kan. Jeg synes det er fornuftigt, at der ikke er forlænget spilletid ved uafgjort men straffespark. Hold som os, der spiller europæisk fodbold, ville få det rigtigt svært, hvis vi skulle spille forlænget spilletid, siger José Mourinho ifølge Sky Sports.

Kampen mellem Manchester United og Derby County sparkes i gang tirsdag aften kl 21.00.