Mandagens rygtebørs (opdat): Chelsea vil hente
Foto: Getty Images
Rygter

Mandagens rygtebørs (opdat): Chelsea vil hente "den nye Pirlo"

Med mandagens rygtebørs er vi som altid klar til at give dig den bedst tænkelige start på ugen her på Tipsbladet.dk

Ung offensivduo til Arsenal
Note:
Arsenal er angiveligt interesseret i at hente Rennes’ 20-årige kantspiller Ismaila Sarr og Bayer Leverkusens 19-årige offensivspiller Kai Havertz.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Luka Modric fra Real Madrid til Inter
Note:
Inter vil igen forsøge at lokke Real Madrids kroatiske kreatør, Luka Modric, til støvlelandet til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Corriere dello Sport

Sandro Tonali fra Brescia til Chelsea
Note:
Den 18-årige midtbanespiller Sandro Tonali er blevet døbt ”den nye Pirlo” i Italien, og flere italienske klubber har allerede forsøgt at hente Brescia-talentet. Brescia har dog afvist Roma og Sampdorias bud, men nu har Chelsea og Inter også meldt sig i jagten.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Alberto Moreno forlader Liverpool
Note:
Alberto Moreno er blevet henvist til bænken i denne sæson, hvor Andrew Robertson har sat sig på pladsen som Liverpools venstreback. Og derfor kan spanske Moreno forlade Liverpool kvit og frit, når hans kontrakt udløber til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Liverpool Echo

David de Gea fra Manchester United til Paris Saint-Germain
Note:
Den spanske klassekeeper har endnu ikke forlænget sin kontrakt med Manchester United. Klubben kan vælge at udløse en option, der forlænger kontrakten med et år, men den franske storklub Paris Saint-Germani står klar i kulissen til at overtage den 27-årige landsholdsmålmand.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Nathan Ake fra Bournemouth til Manchester United
Note:
Den tidligere Chelsea-spiller har spillet stabilt i Bournemouths forsvar, og netop stabilitet er noget, de mangler i Manchester United for tiden. Interessen for den unge hollænder har derfor været en offentlig hemmelighed, men nu går Ake selv ud og afviser, at han skifter til Old Trafford.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Oranje via Metro

Mateo Musacchio fra AC Milan til Fulham
Note:
Fulham er det hold i Premier League, der har lukket flest mål ind. Derfor er det måske meget logisk, at de gerne vil forstærke sig i forsvaret. Her har dig rettet sigtekornet ind på den 28-årige argentiner Mateo Musacchio, der siden sidste år har slået sine folder hos italienske AC Milan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Mousa Dembélé fra Tottenham til Kina
Note:
Den stærke belgier er utilfreds med den manglende spilletid hos Tottenham, og forbereder sig derfor på at forlade klubben. Her er et lukrativt skifte til Kina angiveligt førsteprioriten for 31-årige Dembélé.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun