Video : Tipsbladet
Landshold

Mertesacker om Löw: Han har brug for succes hurtigst muligt

Den tidligere tyske landsholdsspiller Per Mertesacker mener, at Joachim Löw har meget begrænset tid til at få vendt den pressede situation.

Efter VM-triumfen i 2014 endte sommerens VM i Rusland katastrofalt for det tyske landshold, som endte sidst i gruppen med Mexico, Sverige og Sydkorea.

Og lørdagens 3-0-nederlag til Holland i Nations League har ikke ligefrem øget landstræner Joachim Löws popularitet.

Löw er nødt til at forbedre præstationerne hurtigt, hvis han vil undgå "en meget svær situation". Sådan lød det fra den tidligere tyske landsholdsspiller, Per Mertesacker, der udtalte sig til Euro Leagues Football Show.

- De har udskiftet et par spillere og lidt af staben. Men de centrale figurer har fået lov til at beholde deres jobs og deres pladser, sagde Per Mertesacker.

Den tidligere Arsenal-spiller, som opnåede 104 landskampe, påpegede, at folk tilsyneladende tog det for givet, at tyskerne altid nåede knockoutkampene ved slutrunder.

- Vi har altid fundet en måde at overkomme udfordringer på. Vi leverede, når det gjaldt. Den her gang var det mærkeligt at se dem i så store problemer, sagde Per Mertesacker.

Tyskland, som kun har vundet tre ud af sine seneste 12 kampe, møder tirsdag Frankrig i Nations League.