Video : Tipsbladet
Superliga

Onuachu-hattrick skaffer FCM-træner debutsejr

FC Midtjylland sikrede en 1-4-sejr ude mod FC Nordsjælland på tre scoringer af Paul Onuachu.

Mestrene fra FC Midtjylland havde ny træner på sidelinjen, da de lørdag eftermiddag hentede en 1-4-sejr ude mod FC Nordsjælland. Sejren kom i hus på blandt andet tre mål af Paul Onuachu.

Det var egentlig hjemmeholdet, der startede bedst på kunstgræsset i Farum. Især Mikkel Damsgaard var i hopla, og det var da også ham, der var ophavsmand til kampens første store chance. Et indlæg fra Damsgaard faldt til Mikkel Rygaard, men den lå til det svage højreben.

I stedet var det gæsterne, der kom bedre med i opgøret, og det kastede efter 32 minutter en scoring af sig. Gustav Wikheim fik bolden på midten, og med et stærkt rush på venstresiden kom han fri i FCN-feltet. Hans skud blev pareret, og Onuachu kunne let følge op.

Efter pausen blev der skabt balance i opgøret. Midtjyderne var ellers kommet stærkt ud til anden halvleg, men i en omstilling kom Jonathan Amon til baglinjen, som flot fandt Godsway Donyoh midt for mål.

Få minutter senere bragte Onuachu midtjyderne tilbage i front, da en ellers anonym Awer Mabil sendte et fladt indlæg ind i Nordsjælland-feltet.

Nordsjællænderne forsøgte at svare igen, men i stedet var det Onuachu, der fuldførte hattricket efter 78 minutters spil. Efter fint opspil modtog den lange angriber bolden udenfor feltet, hvorfra han flot udplacerede Nicolai Larsen i FCN-målet.

Fem minutter før tid satte indskiftede Evander så det sidste søm i kisten. En flot vending bragte brasilianeren i en position til at afslutte, og den chance tog den unge offensivspiller på flotteste vis. Bolden blev drejet mod det lange hjørne uden chance for målmanden.

Med sejren udbygger FC Midtjylland føringen i Superligaen, mens FC Nordsjælland stadig er en del af det brede midterfelt.