Mandagens rygtebørs (opdat.): Wenger fortsætter trænerkarrieren i Milan
Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Rygter

Mandagens rygtebørs (opdat.): Wenger fortsætter trænerkarrieren i Milan

Vi er klar med ugens første rygtebørs her på Tipsbladet.dk

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid og Marco Asensio fra Real Madrid til Chelsea
Note:
Real Madrid har gennem flere sæsoner været særdeles lune på Chelsea kreative belgier, og interessen har været gengældt. Men Chelsea kræver mange penge for Hazard, og derfor vil Real Madrid forsøge at få prisen ned ved at tilbyde Marco Asensio som en del af handlen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy til AC Milan
Note:
Den svenske superstjerne har været rygtet til en del europæiske klubber på det seneste. Nu også hans tidligere klub AC Milan, der meget gerne ser sin tidligere stjernespiller vende ’hjem’. Derfor har den italienske storklub tilbudt 37-årige Ibrahimovic en kontrakt, der løber resten af sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport via Mirror

Willian fra Chelsea til FC Barcelona
Note:
FC Barcelona har før vist interesse i den brasilianske kantspiller, og det lader til at interessen er blevet vækket igen. I hvert fald skal der være indledt samtaler mellem de to klubber om en mulig vintertransfer af 30-årige Willian.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le Sexta via Metro  

Laurent Koscielny fra Arsenal til FC Barcelona
Note:
Det er ikke kun i offensiven, at catalanerne leder efter forstærkning. Også forsvaret skal garderes, og til det formål har de udset sig Laurent Koscielny i Arsenal. Og Chelseas David Luiz nævnes som en mulighed.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

João Félix fra Benfica til Chelsea
Note:
Chelsea har fået travlt. De har nemlig udset sig det 18-årige portugisiske stortalent som et indkøb til fremtiden, men angriberens nuværende klub Benfica har tilbudt ham en kontraktforlængelse. I den får João Félix en frikøbsklausul på næsten 900 millioner kroner, og derfor vil Chelsea gerne hente ham, inden han underskriver Benficas kontrakttilbud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Arsene Wenger til AC Milan
Note: Arsene Wenger skulle være tæt på at finde sit næste cheftrænerjob. Den tidligere mangeårige Arsenal-manager skulle blot være detaljer fra en aftale med AC Milan, hvor han skal erstatte Gennaro Gattuso som træner og have yderligere sportsligt ansvar
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: France Football

Dries Mertens til Kina
Note: Napolis belgiske angrebsstjerne, Dries Mertens, er åben for et fremtidigt skifte til KIna. Med sine 31 år forstår offensivspilleren, at karrierens efterår ikke er langt væk, og derfor skal et lukrativt eventyr i Kina være en seriøs overvejelse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Everton
Note: Crystal Palace har en dygtig højre (wing)back løbende rundt i Aaron Wan-Bissaka, og det er ikke gået Evertons næste forbi. The Toffees vil hente forsvarsspilleren som en fremtidig erstatning for Seamus Coleman, men spørgsmålet er, om de kan give Palace et beløb, der er stort nok.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: the Daily Mail