Video : Tipsbladet
Ligue 1

Zlatan i ny bog: Ville sabotere sit eget skifte til PSG

Zlatan Ibrahimovic fortæller om sit skifte til PSG fra Milan i 2012, hvor han selv forsøgte at få det hele til at gå i vasken med vilde krav i kontrakten.

Zlatan Ibrahimovic er godt i gang med karrierens efterår, og nu ser det ud til, at der er en ny biografi på vej om den svenske topangribers historier. Det handler blandt andet om, da han skiftede fra AC Milan til PSG i 2012.

Det er den svenske avis Aftonbladet, der har fået adgang til denne del.

Ibrahimovic var i første omgang blevet lovet, at han ikke ville blive solgt, men tingene skulle ende med at gå helt anderledes for ham den sommer, fortæller han. Han opdagede det i sin sommerferie.

- Jeg var i sommerhus i Vaxholm, og jeg var lige kommet tilbage fra en omgang jetski, da jeg kunne se, at jeg havde misset fem opkald fra min agent, Mino Raiola, lyder det fra Zlatan, der ringede tilbage og hørte, at PSG-sportsdirektøren Leonardo ville tale med ham.

Svenskeren følte sig snydt af Milan efter deres løfte, og fik at vide fra Raiola, at den italienske klub og PSG allerede var blevet enige. Nu ville Zlatan lave lidt rav i den.

- Jeg talte med Mino, hvor jeg forklarede ham, at jeg ikke ville gøre det nemt for PSG. Vi ville fortælle dem, at jeg ville have den samme løn som i Milan samt en masse ekstra ting, som ville få dem til at tænke, at det var jeg ikke værd. Jeg sagde til min kone, at de aldrig ville gå med til så mange krav, men tyve minutter senere fik jeg en besked fra Mino Raiola, der skrev, at de havde godkendt det hele.

Efterfølgende kunne han ikke gå tilbage, og derfor accepterede han skiftet til fransk fodbold.