Video : Tipsbladet
Superliga

Pokalhelten Casper Nielsen: Vi skiller dem fuldstændig ad

Den dobbelte målscorer Casper Nielsen var godt tilfreds med OB's og sin egen præstation i tirsdagens 2-4 sejr i Sydbank Pokalen over Hobro.

OB og Hobro må kende hinanden ret godt efterhånden. I fredags vandt OB med 1-0 over Hobro i Superligaen, og tirsdag aften besejrede de så Hobro igen, denne gang med cifrene 2-4 i Sydbank Pokalen. 

OB's midtbanespiller Casper Nielsen noterede sig for to flotte mål i pokalsejren, og han var meget tilfreds med holdets præstation, hvor fynboerne ifølge Nielsen i flere perioder var overlegne.

- I perioder skiller vi dem jo fuldstændig ad, og de ting skal vi bare risikere lidt mere og vise, for det er det, vi er gode til. Når vi nu har så god en base i forsvaret, skal vi bare vise vores spillemæssige ting, sagde Casper Nielsen efter kampen ifølge Sport Fyn.

Casper Nielsen har tidligere vundet pokalturneringen med Esbjerg, og han håber på, at han med OB kan gå hele vejen igen i år.

- Vi skal have en god lodtrækning. Men vi er også gode mod de gode hold, og vi skal jo slå dem alle, sagde Casper Nielsen.

OB er nu videre til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen, der spilles til marts næste år.