Arsenal spillede sig videre med nulløsning mod Sporting

Arsenal kunne ikke knække Sporting CP, men uafgjort var nok til at spille sig videre.

Arsenal spillede sig torsdag aften videre i Europa League, da de spille 0-0 mod Sporting CP.

Det engelske mandskab sparede flere profiler til opgøret, hvilket gav plads til spillere som Carl Jenkinson, Rob Holding og Emile Smith Rowe, men det forhindrede dem ikke i at sætte sig på opgøret.

Det var nemlig Arsenal, der sad på kampen i første halvleg, men på trods af spilovertaget kunne de ikke komme frem til de store chancer, og Danny Welbeck stod for halvlegens største chance.

Spillet på banen blev dog overgået af en forfærdelig skade til netop Danny Welbeck. Efter knap en halv times spil faldt han akavet, hvorefter han måtte tages af banen på en båre med en iltmaske.

I anden halvleg skulle der ikke gå længe, før Welbecks afløser, Pierre-Emerick Aubameyang, var tæt på at bringe englænderne foran med en flugter. Afslutningen gled dog akkurat forbi mål.

Arsenal fortsatte med at være det farligste hold, men skarpheden manglede i sidste ende.

Hverken Arsenal eller Sporting CP fik derfor netmaskerne til at blafre, og kampen endte dermed i et målløst remis. Det betyder, at Arsenal er videre fra Gruppe E, hvor Sporting CP er nummer to med syv point. Vorskla og Qarabag FK er de øvrige hold i gruppen, og de har begge tre point.