Bayern-træner har ikke mistet modet: Jeg er en fighter
Foto: Getty Images
Bundesliga

Bayern-træner har ikke mistet modet: Jeg er en fighter

Selv om det ikke går FC Bayern München så vel i Bundesligaen, er træner Niko Kovac ikke bekymret for sit arbejde.

De var foran 3-1 mod Fortuna Düsseldorf hjemme på Allianz Arena, men så scorede udeholdet to gange, og FC Bayern München endte med kun at spille 3-3 mod Düsseldorf.

Det resultat sammenkoblet med FC Bayern Münchens svage start på sæsonen har betydet, at den nye træner, Niko Kovac, er under pres. De tyske mestre ligger blot nummer fem i Bundesligaen, og klubben er hele ni point efter Borussia Dortmund, der fører rækken. Heller ikke i Champions League har det været alt for overbevisende for Kovac' tropper, der dog selv afgør, om holdet skal videre.

Til trods for de sløje resultater er det ikke en træner, der er bange for at miste sit job. Han fokuserer i stedet på at få bedring i resultaterne.

- De, der kender mig, ved, at jeg er en fighter. Hele mit liv har det ikke være et tema at give op eller vifte med det hvide flag. Det eksisterer ikke i mit ordforråd. Jeg vil altid kæmpe.

- Kritik kommer altid, hvis man hvis man ikke lever op til forventningerne - vi har brug for et point i morgen (Champions League mod Ajax, red.), men vi går ind til opgøret for at vinde. Og så håber vi, at vi kommer til at præstere bedre i Bundesligaen, end vi har gjort hidtil, siger Niko Kovac på et pressemøde.

I Champions League møder holdet Benfica tirsdag.

Næste opgave for klubben i Bundesligaen er en udekamp mod Werder Bremen.