Roma-foræring sendte Real Madrid på vinderkurs

En kæmpe fejl i Roma-forsvaret satte Real Madrid i gang, da de slog Roma med 2-0 tirsdag aften.

Real Madrid sikrede førstepladsen i Champions League gruppe G, da de tirsdag aften besejrede Roma med 2-0 på udebane. Undervejs havde romerne ellers overtaget, men store fejl i de bagerste gelleder satte de forsvarende Champions League-mestre i gang.

Hjemmeholdet indledte opgøret bedst, og generelt var det bedste hold i første halvleg, hvor det virkede som om, at gæsterne spillede med håndbremsen trukket. Det betød også, at de uimponerede værter skabte chancer.

Den første store tilfaldt Patrik Schick, men af flere omgange fik Courtois og Madrid-forsvaret afværget.  Real Madrid havde kun en enkelt fin afslutning i første halvleg, som Robin Olsen klarede fint.

Lige før pausen burde Roma have bragt sig i front, da unge Nicolo Zaniolo opsnappede en skidt hælaflevering fra Carvajal, men Cengiz Under missede på det skammeligste på helt frint mål.

Romerne var tydeligt skuffede, da de gik til pausen, og det skulle blive værre på den anden side af halvlegen. Først clearede Olsen skidt, og så headede Fazio bolden over til en helt fri Gareth Bale, som takkede for tilbuddet.

Det skabte lidt opløsning hos hjemmeholdet, og efter en time punkterede Real Madrid kampen. Benzema headede bolden på tværs til en helt fri Lucas Vazquez, og så var kampen reelt set lukket.

Mod slutningen havde gæsterne flere muligheder, men den sidste skarphed og vilje manglede. Sejren betyder, at Real Madrid vinder gruppen, mens AS Roma trods nederlaget kan glæde sig over at avancere til slutspillet.