Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola: Spillerne er bedre i Champions League

Pep Guardiola kan sagtens forstå, hvorfor City ikke er lige så suveræne i Champions League. Spillerne er simpelthen bedre, lyder det.

Manchester City sikrede sig tirsdag avancement fra Champions Leagues gruppe F, da de fik 2-2 ude mod Lyon. Det holdt hårdt, da City undervejs i kampen var bagud to gange. 

City har været suveræne i Premier League indtil videre, men i Champions League har der været flere problemer. Klubben har således kun fået et enkelt point i de to opgør mod Lyon. Manager Pep Guardiola er dog ikke overrasket over, at holdet ikke cruiser i gennem Champions League. 

- Champions League viste sig igen som en helt anden turnering, og det er der en stor grund til: spillerne er bedre. I Premier League har du mere tid. Du kan tabe en kamp, men du spiller altså 38 af slagsen. I Champions League er der mere kvalitet, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

Manchester City er som tidligere skrevet kvalificeret til næste runde, mens Hoffenheim og Lyon i sidste runde skal kæmpe om andenpladsen.