Video : Tipsbladet
Europa League

Skuffet Bjelland: Vi skal være bedre til at skabe noget offensivt

Andreas Bjelland var ikke tilfreds med FC Københavns offensive præstation mod Zenit.

FC København indkasserede et 1-0-nederlag, da de torsdag aften gæstede Zenit St. Peterborg.

Men på trods af nederlaget leverede FC København en stærk defensiv præstationer, mener Andreas Bjelland, der dog påpeger, at de ikke var gode nok til at skabe chancer.

- Jeg synes, vi står godt på banen. Jeg synes, vi tager kampen op, men det er de små ting, der skaber de her kampe, og det er marginaler. Og det var det også i dag, hvor den bliver rettet af på deres mål, men vi er heller ikke gode nok til at skabe noget i den sidste del af kampen. De står godt i deres blok, men vi skal være bedre til at skabe noget offensivt, fortæller han til 6eren umiddelbart efter kampen.

Det var tredje Europa League-kamp i træk, at FC København gik fra banen uden at have scoret, og ifølge Bjelland skyldes det, at den sidste pasning og skarphed mangler.

- Vi mangler lige den sidste pasning. Vi mangler lige den sidste skarphed foran kassen og gøre hinanden farlige og spille hinanden gode. Jeg vil så sige, at Zenit ikke vil så meget i dag. De står godt i deres blok og de forsvarer godt, som gør det svært for os, men vi skal være bedre til at få løsnet op på sådan en defensiv.

FC København kan stadig spille sig videre i Europa League med en sejr over Girondins Bordeaux i den sidste kamp, men det vil også kræve, at Slavia Prag taber til Zenit.