Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland har brugt nederlaget til FCK på at blive klogere

I FCM har man gjort præcis som man plejer efter hver kamp, hvor det handler om at trække læring ud af opgøret, forklarer klubbens cheftræner Kenneth Andersen.

Når FC Midtjylland går på banen mod Randers FC søndag eftermiddag, så bliver det den første kamp efter Kenneth Andersens første nederlag i spidsen for midtjyderne, da de tabte med 1-2 til FCK. Her var der tale om en kamp, hvor det lykkedes for de danske mestre at blive klogere på sig selv.

Det fortæller Kenneth Andersen i et interview på FCM's officielle hjemmeside.

- Det er jo ikke særlig rart (at tabe red.), men vi har gjort ligesom vi plejer - også i de kampe, som vi har vundet - hvor vi prøver at trække al den læring ud af kampen ovre i Parken, og nu skal vi bruge det konstruktivt på at komme videre i de næste kampe, siger FC Midtjylland-cheftræneren.

Den næste kamp mod Randers bliver også til et gensyn med Thomas Thomasberg, som Kenneth Andersen tidligere har været assistenttræner for FC Midtjylland. Det bliver til et godt gensyn, lyder det.

​- Jeg har jo stået ved siden af Thomas Thomasberg flere gange på sidelinjen, og nu kommer vi til at stå overfor hinanden, og det er første gang, at vi skal prøve det, siger han og fortsætter:

- Det glæder jeg mig til. Thomas er en rigtig god kollega og kammerat, men lige på søndag er vi nok ikke så enige om det, som foregår inde på banen, lyder det fra Kenneth Andersen.

Kenneth Andersen har siden sin tiltræden som FC Midtjylland-træner gjort en dyd ud af at at holde sig fra at tænke så meget på modstanderen, og det gør sig også gældende forud for kampen mod Randers, hvor Thomas Thomasberg har lagt vægt på, at klubben har tre karantæneramte spillere til kampen mod FCM.

- Vi kigger selvfølgelig altid på, hvilket slags hold, vi kan komme op imod. Selvfølgelig kigger vi på det, men vi har mest fokus på os selv, siger træner Andersen.

Kampen mellem Randers og FC Midtjylland spilles søndag klokken 14, og den sendes direkte på Eurosport 2.