Video : Tipsbladet
Superliga

Stor chance for dansk U19-landsholdsspiller: Prøvetræner i engelsk klub

AaB-talentet Anders Bærtelsen er til prøvetræning i WBA, hvor han de næste 10 dage får muligheden for at vise sig frem og måske vinde en aftale.

Når West Bromwich Albion mandag aften får besøg af Brentford i the Championship, er det formentlig ikke kun Brentford-danskerne Henrik Dalsgaard, Thomas Frank, Brian Riemer og Emiliano Marcondes, der er på stadion.

Det er AaB's 18-årige forsvarsspiller Anders Bærtelsen med al sandsynlighed også - modsat de andre danskere kommer han ikke i aktion.

Bærtelsen, der er anfører for det danske U19-landshold og i sidste sæson fik Superliga-debut for AaB, landede i dag i Birmingham, hvor han i den kommende tid får muligheden for at vise sig frem og måske vinde en aftale med den engelske klub West Bromwich Albion.

Tipsbladet.dk forstår, at WBA har fulgt den danske forsvarsspiller i noget tid, og at han i de kommende 10 dage skal træne med klubben U23-hold - det er reserveholdet i Birmingham-klubben.

Håbet og drømmen er, at han præsterer så godt, at WBA reagerer og laver en aftlae med AaB, så forsvarsspilleren kan skifte til klubben, der før opgøret mod Brentford ligger nummer fire the Championship.

Bærtelsen har med AaB til sommer og er et stort talent, der har spillet U16-, U17-, U18- og U19-landskampe. For U19-landsholdet har han ni landskampe indtil videre.

Forsvarsspilleren har én Superliga-kamp på cv'et - den kom i april mod FC Midtjylland, få dage inden Anders Bærtelsens 18-årige fødselsdag.