Video : Tipsbladet
Premier League

Dreyer trives i Brighton: Meget tilfreds med præstationerne

Anders Dreyer scorede mandag to mål mod Arsenals andethold, og den unge dansker er generelt tilfreds med præstationerne på Brightons andethold.

I sommer skiftede Anders Dreyer fra Esbjerg fB til engelske Brighton & Hove Albion, der spiller i Premier League, men den unge dansker har ikke fået debut i den bedste engelske række endnu. 

I stedet spiller 20-årige Dreyer på klubbens andethold, hvor han til gengæld har scoret fire mål i denne sæson og senest enest scorede to mål mod Arsenals andethold mandag aften. Og den danske offensivspiller er generelt også tilfreds med, hvordan det går på banen.

- Hidtil i denne sæson er jeg meget tilfreds med, hvordan holdet og jeg selv præsterer, fortæller den tidligere Esbjerg fB-profil til Brightons hjemmeside.

Dreyer er samtidig faldet godt til udenfor banen, fortæller han. 

- Jeg er faldet godt til og kan virkelig godt lide at bo her. Jeg tog hjem i fem dage over julen for at være sammen med familien, men nu glæder jeg mig til 2019.

- Jeg fandt et meget godt sted at bo i Worthing, og jeg bor alene, hvilket er fint for mig. Jeg har mange venner, der besøger mig og vil se, hvordan denne del af England er. Jeg har det virkeligt godt her i øjeblikket, og det går godt for mig, lyder det fra Dreyer.

Du kan se Anders Dreyers andet mål i opgøret mod Arsenal forneden.