Liverpool hev kneben sejr mod Brighton

Det var ikke smuk fodbold, men Liverpool fik sikret en sejr på 1-0 ude mod Brighton.

Liverpool havde endnu ikke tabt en kamp i Premier League denne sæson, og den stime skulle de forsøge at bevare på udebane mod Brighton.

Liverpool startede helt som forventet med at dominere kampen, men Brighton stod indledningsvis fint imod.

Efter en halv time var Xherdan Shaqiri tæt på at heade bolden i mål, men han ramte ganske få centimeter forbi. I den anden ende var Brighton kun enkelte gange ved at blive farlige.

Bare tre minutter inde i anden halvleg blev et kæmpe straffespark begået på Mohamed Salah, og det skulle han selv sparke. Salah hamrede bolden i netmaskerne til 1-0.

Brighton forsøgte naturligvis at komme tilbage i kampen, men Liverpool fik holdt dem godt væk fra fadet. Liverpool kunne også flere gange have øget til 2-0.

Det gjorde de ikke, men det var heller ikke nødvendigt med Shaqiris mål, så Liverpool endte med at vinde kampen 1-0.

Dermed har Liverpool nu 57 point, hvilket er syv flere end Manchester City, der dog har spillet en kamp færre.