Martin O'Neill får comeback i Championship-klub: Afløser Karanka
Foto: Getty Images
Premier League

Martin O'Neill får comeback i Championship-klub: Afløser Karanka

Den tidligere irske landstræner Martin O'Neill skal fremover stå i spidsen for Championship-klubben Nottingham Forest, efter at han i slutningen af november blev fyret af Irlands fodboldforbund, FAI.

Irlands landshold med landstræner Martin O'Neill satte i november et kedeligt punktum på et katastrofalt landsholdsår, da de spillede 0-0 med Danmark i Nations League på en kold aften i Aarhus. 

I de 11 landskampe i 2018 blev det kun til én enkelt sejr, og den kom endda i en træningskamp mod USA, så 0-0-kampen mod Danmark blev derfor også den sidste med Martin O'Neill ved roret.

Nu har den 66-årige manager så fundet nyt arbejde. 

Tidligere på måneden forlod Aitor Karanka nemlig managersædet i Championship-klubben Nottingham Forest, der nu kan præsentere O'Neill, som klubbens nye træner. 

Martin O'Neill har foruden Irland blandt andet stået i spidsen for Norwich, Leicester, Celtic og Sunderland i sin managerkarriere. I sin spillerkarriere spillede han både for Norwich og Manchester City, men med sine 371 optrædener i Nottingham Forest-trøjen var det med afstand der, hvor nordireren spillede størstedelen af sin karriere.

Martin O'Neill spillede i Nottingham Forest fra 1971 til 1981 og var derfor også med til at vinde de to Europa Cup-titler i 1979 og 1980 samt det engelske mesterskab i 1978. 

Nottingham Forest befinder sig i skrivende stund på en 9. plads i The Championship.