Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: 38-årig Ashley Cole skriver kontrakt med engelsk klub næste uge

En af de bedste venstre backs gennem de seneste 20 år er tæt på at vende tilbage til engelsk fodbold.

Det er ikke mange fodboldspillere, som fortsat kan gøre sig på højt niveau, når de er fyldt 38, men Ashley Cole er åbenbart en af disse.

Han har stået uden kontrakt siden november, da han forlod LA Galaxy, hvor han havde været i mere end to år, men nu ser han ud til at vende tilbage til engelsk fodbold, hvor han tidligere har optrådt for Crystal Palace, Arsenal og Chelsea.

Det er den engelske avis, the Telegraph, som rapporterer, at den tidligere engelske landsholdsspiller på mandag underskriver en kontrakt, som er gældende resten af sæsonen, med Derby.

Her vil han blive genforenet med sin tidligere medspiller fra tiden i Chelsea, Frank Lampard, som er manager for Championship-klubben, som blander sig i toppen af den næstbedste række.

Tidligere på ugen kunne Frank Lampard også fortælle, at Ashley Cole kan tilføre klubben erfaring og kvalitet i bestræbelserne på at rykke op i Premier League.

- Han vil bringe noget kvalitet og erfaring. Jeg snakker med Ashley hele tiden. Han er en god fyr, og jeg ved, at han er fit, frisk og ønsker at fortsætte med at spille. Jeg kender til den indflydelse, han ville have, men det skal være rigtigt for alle parter. I min verden er han den bedste venstre back i den seneste generation, sagde Derby-manageren ifølge den engelske avis.

Ashley Cole har været med til at vinde Champions League og Europa League én gang, mens han har tre engelske mesterskaber og syv FA Cup-triumfer på CV’et.