Video : Tipsbladet
1. division

Officielt: Lyngby henter Danni König

Lyngby Boldklub henter den 32-årige angriber Danni König.

Lyngby Boldklub har sikret sig en offensiv forstærkning inden transfervinduet lukker. 

Det er den 32-årige angriber Danni König, der kommer til 1. divisionsklubben efter fire succesfulde år i USA hos Oklahoma City Energy og FC Cincinnati. Det meddeler klubben på sin Twitter. 

König har fået en kontrakt, der løber indtil sommer, og hans målnæse skal hjælpe klubben med at score mål, fortæller Birger Jørgensen, sportschef i Lyngby Boldklub. 

- Danni König kan først og fremmest lave mål, og det har vi brug for i et spændende forårsprogram, hvor der venter mange vigtige kampe. Dannis erfaring, målnæse og vinderinstinkt kan hjælpe os i de mange tætte kampe, der er i 1. division, fortæller Jørgensen og fortsætter:

- Vi har prioriteret at få et supplement ind på 9’er-positionen, hvor både Jeppe Kjær og Daniel Stückler har været ude i opstarten. Vi har ledt efter en notorisk målscorer – en, der først og fremmest kan lave de afgørende scoringer for os, og i det lys er vi glade for, at byde König velkommen til Lyngby Boldklub.

König har tidligere optrådt i 1. divison for FC Vestsjælland og Brønshøj, og han står noteret for 22 mål i den næstbedste danske række.