Pukki slår til igen og sender Norwich på førstepladsen

Teemu Pukki scorede, da Norwich besejrede Leeds 3-1 på udebane i topbraget i The Championship. Norwich er nu på førstepladsen.

Mens Liverpool og Manchester City kæmper om Premier League-titlen, er der også meget på spil i den næst-bedste engelske række. Her kæmper Ledds og Norwich hårdt om direkte oprykning til Premier League, hvilket er ensbetydende med en helt anden økonomisk virkelighed.

Lørdag aften bragede de to tophold sammen i en direkte duel om førstepladsen i The Championship, da de mødtes på Leeds’ hjemmebane, Elland Road.

Norwich fik en fremragende start, da Mario Vrancic scorede direkte på frispark efter blot fem minutter. Leeds svarede godt igen dog uden at finde vej til nettet, og i stedet dukkede den tidligere Brøndby-angriber, Teemu Pukki, op og gjorde det til 2-0.

Herefter trak gæsterne sig længere tilbage på banen for at forsvare føringen, hvilket gjorde betingelserne svære for Leeds i forsøget på et comeback. I stedet blev Norwich-festen total, da Vrancic 12 minutter før tid scorede til 3-0.

Leeds fik pyntet på slutresultat i det 90. minut ved Patrick Bamford, men 3-1 til Norwich sender Pukki og co. på førstepladsen på en bedre målscore end Leeds.