Video : Tipsbladet
Superliga

Mikanovic er tilbage i AGF-truppen

David Nielsen har indlemmet Dino Mikanovic i AGF-truppen til kampen mod SønderjyskE, men derimod må en midtbanespiller blive hjemme i Aarhus.

Til forårspremieren i Superligaen havde David Nielsen valgt at udelade Dino Mikanovic, idet Alexander Munksgaard har overtaget pladsen som højre back for AGF.

Når AGF i aften møder SønderjyskE på udebane er den kroatiske forsvarsspiller tilbage i David Nielsens trup på 18 spillere, hvor der kun er én ændring i forhold til den første kamp.

For at gøre plads til Dino Mikanovic er Bror Blume blevet skrevet ud af truppen, og den tidligere Lyngby-profil har dermed trukket det korteste strå hos aarhusianerne.

Dermed er der fortsat ingen plads til hverken Mustapha Bundu, Ryan Mmaee, André Riel og Martin Spelmann blandt de spillere, som David Nielsen sætter sin lid til i øjeblikket.

Her er AGF-truppen til udekampen mod SønderjyskE:

Målmænd: Óscar Whalley, Kamil Grabara

Forsvarsspillere: Dino Mikanovic, Niklas Backman, Frederik Tingager, Alexander Munksgaard, Casper Højer Nielsen, Jesper Juelsgård

Midtbanespillere: Jakob Ankersen, Mustafa Amini, Tobias Sana, Jens Stage, Adama Guira, Benjamin Hvidt, Youssef Toutouh, Kasper Lunding

Angribere: Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøll