Video : Tipsbladet
Champions League

Simeone kapitulerer: Ronaldo er verdens bedste

Atletico Madrid-træner Diego Simeone tager hatten af for Cristiano Ronaldos præstation tirsdag aften.

Atletico Madrid måtte tirsdag aften forlade årets Champions League, da Cristiano Ronaldo med et hattrick sendte madrilenerne ud af turneringen på trods af, at Atletico havde taget en flot 2-0 sejr i det første opgør. 

De kunne dog intet stille op overfor Cristiano Ronaldo tirsdag aften, der tilmed kvitterede med at efterligne Diego Simeones jubelscene fra det første opgør, da han hamrede det sidste søm i Atletico-kisten. Simeone selv letter på hatten for Ronaldo. 

- Cristiano Ronaldo er verdens bedste. Han kan finde de her præstationer frem på de allerstørste aftener. Han så, hvordan jeg gjorde på Wanda Metropolitano, og ligesom jeg gjorde, viste han karakter, siger Simeone til Sky Sports Italia ifølge Football Italia. 

Simeone er skuffet over at skulle forlade turneringen, men han erkender, at de simpelthen bare mødte et bedre hold på dagen. 

- Jeg synes ikke, at det her var vores værste præstation, og jeg så heller ikke spillere, der fralagde sig ansvar. Juventus spillede simpelthen bare bedre, og vi er nødt til at lykønske dem, siger Diego Simeone.

Atletico Madrid kan dermed fokusere på La Lige, hvor de i skrivende stund ligger på andenpladsen.