Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-program på vej: De sidste detaljer mangler

Superligaens kampprogram offentliggøres tirsdag, men Divisionsforeningen ønsker ikke at sætte tidspunkt på.

Mandag var tipsbladet.dk i kontakt med Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, og han kunne fortælle, at kampprogrammet for den resterende del af sæsonen formentlig ville blive offentliggjort tirsdag klokken 12.00.

- Vores plan er at offentliggøre kampprogrammet, når tv-tiderne er med, ellers vil det være lidt værdiløst at offentliggøre. Mandag eftermiddag holder vi møder i programudvalget, og derefter sender vi det ud til tv. Når der så er valgt tv-tidspunkter til de første seks runder, sendes de til godkendelse og korrekturlæsning, så vi regner med at offentliggøre kampprogrammet for de første seks runder klokken 12.00 tirsdag på Superliga.dk, lød det fra Ebbesen. 

Derfor sad mange med sikkerhed klar med telefonen eller computeren her klokken 12.00, men der er som bekendt ikke offentliggjort noget kampprogram endnu.

Tipsbladet.dk har igen været i kontakt med Divisionsforeningen, der oplyser, at man arbejder på de sidste detaljer lige nu, men at det er ikke muligt at oplyse et præcist tidspunkt for offentliggørelsen. Det bliver dog med sikkerhed i løbet af tirsdagen.