Dagens Spilforslag: Trængt udehold på pointjagt
.
Spil

Dagens Spilforslag: Trængt udehold på pointjagt

Dagens Spilforslag skal findes i Tyskland, hvor vi skal lidt lavere ned i rækkerne på grund af landskampene.

Klokken 19.00
Unterhaching - Cotbus
X2
1,75 @Bet365

Hjemmeholdet tabte kun en af de første 20 kampe i sæsonen og lå ved vinterpausen bare to point fra en playoff-plads til oprykning. Men 2019 har været mildest talt elendig for Unterhaching, der har tabt seks af otte kampe og kun har fået et point i de seneste tre kampe. En af årsagerne har været en tandløs offensiv, der er i de otte kampe i 2019 - altså i 720 minutter - kun har fundet frem til i alt tre scoringer. Det er altså ikke meget, når holdet i syv kampe i 2018 scorede mindst tre mål i 90 minutter. 

Unterhaching er nu dumpet ned i midte af tabellen og kan realistisk set hverken nå det eller andet i sæsonen. 

Cottbus har modsat alt at spille for, da det handler om livet i rækken. Holdet lå inden vinterpausen nummer 14 i tabellen men er dumpet under stregen i en bundkamp, hvor mange hold har hentet masser af point i 2019. 

Men Cottbus har vist tænder i de seneste fire runder. Godt nok blev det til et nederlag hjemme til topholdet fra Karlsruhe i seneste runde, men forinden da, var det blevet til syv point i tre kampe.

Cottbus kommer til Unterhaching for at hente point og har haft denne succesoplevelse i fire af de seneste fem udekampe i ligaen. Vi går med uafgjort eller udesejr til fine odds 1,75.