Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Juventus har stjernefrø i kikkerten

Ligaerne ligger stille i landskampspausen, men det gør rygtebørsen ikke. Du får som altid de varmeste rygter her på Tipsbladet.dk

Ander Herrera fra Manchester United til Arsenal
Note:
Hvis Ander Herrera beslutter sig for at forlade Manchester United efter denne sæson, mangler den spanske midtbanespiller absolut ikke bejlere. Blandt andre Premier League-rivalen Arsenal ser et stort lys i den 29-årige Herrera, særligt hvis han kan hentes på en fri transfer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Yannich Carrasco fra Dalian Yifang til Arsenal
Note:
Det er ikke kun den centrale midtbane, som Arsenal håber at forstærke til sommer. De har før vist interesse i den tidligere Atletico Madrid-profil Yannick Carrasco, der spiller i den kinesiske klub Dalian Yifang. Men han indrømmer nu, at han gerne vil forlade Kina, hvilket kan få Arsenal til igen at gå efter den belgiske kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Samuel Umtiti fra FC Barcelona til Manchester United
Note:
Den stærke franskmand har ikke formået for alvor at slå igennem i FC Barcelona, der derfor kraftigt overvejer at sælge ham til sommer. Her står Manchester United klar til at overtage den 25-årige verdensmester, som dog helst vil blive i den spanske storklub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Nicolás Tagliafico fra Ajax til Arsenal eller Tottenham
Note:
Både Arsenal og Tottenham kigger efter mulige forstærkninger til det centrale forsvar, og rivalerne fra det nordlige London har begge udset sig den samme spiller. Ajax Amsterdams Nicolás Tagliafico har imponeret for den hollandske klub, og det har ført til interesse hos de to engelske storklubber for den 26-årige argentinske landsholdsspiller, der menes at koste 15 millioner pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Mateo Kovačić fra Real Madrid til Inter eller Bayern München
Note:
Det ser ikke ud til, at Mateo Kovačić har en fremtid i Real Madrid. Kroaten er i øjeblikket udlejet til Chelsea for resten af sæsonen, men til sommer vil Real Madrid gerne skille sig permanent af med midtbanespilleren. De vil derfor tilbyde 24-årige Kovačić til både Inter og Bayern München.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: FCInterNews

Alberto Moreno fra Liverpool til FC Barcelona
Note:
Alberto Moreno har kontraktudløb i Liverpool efter denne sæson, og det virker ganske sikkert, at kontrakten ikke bliver forlænget. Derfor vil FC Barcelona angiveligt samle den spanske back op på en fri transfer, hvor han kan blive backup for Jordi Alba hos den spanske gigant.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Thomas Partey fra Atletico Madrid til Premier League
Note:
Partey vil prøve sig af i Premier League, og i kulissen står både Manchester City og Arsenal klar til at skrive under med midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Jonjo Shelvey fra Newcastle til West Ham
Note:
Jonjo Shelvey kan være på vej videre fra Newcastle, eftersom West Ham har lagt et bud på ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Chronicle

Federico Chiesa fra Fiorentina til Juventus
Note:
Både Manchester United, Liverpool, Chelsea og Real Madrid kigger på Chiesa. Det gør Juventus også nu. Den italienske storklub vil hapse angriberen til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal.com