Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rosenborg-træner håber på klar Bendtner til sæsonstart

Nicklas Bendtner er ikke helt i kampform i øjeblikket, men Rosenborgs træner håber på danskeren til sæsonpremieren i weekenden.

I weekenden indledes den norske liga Eliteserien, men i premiererunden bliver det ikke nødvendigvis til spilletid for danske Nicklas Bendtner i Rosenborg.

Bendtner var nemlig ikke med i Rosenborgs sidste træningskamp mod IFK Norrköping mandag, og det skyldes formen. Bendtner har nemlig endnu ikke nået topformen, siden han vendte tilbage til Rosenborg i februar, efter at have afsonet sin dom for vold mod en taxachauffør.

Ifølge Rosenborgs cheftræner, Eirik Horneland, er den danske angribers form nemlig mangelfuld. Det fortæller træneren til VG.

- Jeg har ikke talt så meget med ham om den kommende sæson, men han har kastet sig i gang med træningen med de andre. Han arbejder hårdt. Men han har lidt vej endnu, med tanke på at han kom senere.

- Han har trænet godt i træningscentret, men at spille fodbold er noget helt anderledes. Vi skal have fodboldtiming og en rigtig balance i hans træning, siger Horneland.

Horneland håber dog stadig på, at Bendtner kan nå at blive klar til Rosenborgs sæsonstart.

- Det håber jeg, lyder det kort og godt fra Horneland.

Rosenborg indleder sæsonen søndag mod Bodø/Glimt.