Dagens Double: Mål mellem Nantes og PSG
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Mål mellem Nantes og PSG

Vi tror på mål når Nantes tager imod PSG, der er begyndt at slappe en del af i kampene på det seneste.

Spilstop 19.00

Nantes - PSG, over 3,0 mål

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 19.00

Lazio - Udinese 1 (asian -1,25)

Odds 1,83 hos Bet365

Samlet Odds: 3,39 hos Bet365

PSG fik en sjælden øretæve i weekenden mod Lille på hele 5-1. I det hele taget virker det som om koncentrationen den sidste tid er dalende. Sæsonen er stort set slut, da der ikke er det store at spille for mere i ligaen samt med exitten i CL. Ugen før blev det hjemme 2-2 mod Strasbourg.

Nantes tog en flot sejr mod Lyon hjemme på 2-1. Et resultat der betyder at Nantes reelt er reddet fra nedrykning med ni point ned til stregen. Det kan sagtnes betyde at de også spiller mere frit. Alt i alt kunne dette opgør ligne en tidlig sommerkamp mellem to hold der måske vil være knap så fokuseret og motiveret som tidligere på sæsonen. Vi prøver et spil på over 3,0 mål hvor vi får odds 1,0 ved præcist tre mål. 

Lazio er stadig med i kampen om Champions League. Det kræver en sejr i dag over Udinese. De fik ikke helt som fortjent i udekampen mod Milan. Lazio er stærke hjemme, og er på dagen i top 4 rent spillemæssigt. Udinese er blevet langt mere offensivt indstillet efter trænerskiftet. Det er en yderligere grund til at vi tror på Lazio sejr. Lazio er gode på omstillinger og i anden bølgen, og som Udinese har lagt spillet an den sidste tid, vil Lazio med garanti få deres muligheder.