Hjælp fra uventet kant sikrede sejren for Barcelona

Barcelona tog en sejr på 2-1 over Real Sociedad lørdag aften, og det ligner nu meget et nyt mesterskab til klubben.

FC Barcelona nærmer sig endnu et mesterskab, og de tog et godt skridt på vejen lørdag aften, hvor den catalanske storklub vandt med 2-1 over Real Sociedad.

Her var det en kamp, hvor målene kom fra en smule uventede kanter, når der er tale om et hold med massevis af offensive stjerner. Målet til 1-0 kom lige inden pausen fra Lenglet efter et hjørnespark, som Dembele stod bag.

Efter pausen kom Real Sociedad tilbage i kampen efter en times spil, hvor Merino lagde en veltimet stikning ind i feltet til Juanmi, som passerede Marc André Ter Stegen i Barca-målet.

Det var dog kun en stilling som holdt i to minutter, hvor Jordi Alba dukkede op fra sin plads på venstre back. Han tog et træk ind i banen omkring feltet og sendte bolden klinisk i netmaskerne til 2-1, som altså blev kampens resultat.

Sejren betyder, at Barcelona nu er på førstepladsen med ni point ned til Atletico Madrid med fem kampe tilbage, hvilket betyder, at Barcelona er snublende tæt på at kunne kalde sig spanske mestre igen i denne sæson.

Næste opgave for Messi og Co er mod Alaves på udebane.