Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Sousa solgte holdkammeraterne med egoistisk handling

AGF tog en sejr på 4-2 over Vejle, som man nok sent vil glemme. Vi zoomer ind på opgøret her.

Vejle Boldklub - AGF 2-4 (2-1)
1-0 Vladlen Yurchenko (37.)
1-1 Patrick Mortensen (40.)
2-1 Vladlen Yurchenko (44.)
2-2 Patrick Mortensen (57.)
2-3 Patrick Mortensen (86.)
2-4 Tobias Sana (90+4.)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Vladlen Yurchenko scorede både et mål med vilje og et, som ikke var med vilje i kampen. Derudover var han en af de Vejle-spillere, som gav mest i det offensive, ligesom han også deltog fint i duelspillet. Han brændte et straffespark i overtiden, men han lå alligevel lidt foran resten. Den næste i rækken var Jacob Schoop, som gjorde en meget god figur på midtbanen, hvor han også tog ansvar ved dramaet omkring de to første mål i kampen.

AGF:
Når man scorer hattrick, så er det meget svært at komme udenom en - og det gælder næsten uanset, hvordan de er lavet. Den første var billig, men de to efterfølgende var ægte angribermål, som Patrick Mortensen godt kan være meget stolt af. Derudover var indskiftede Tobias Sana meget afgørende i den halve time, han fik på banen.

Kampens værste:
Alan Sousas røde kort var helt uacceptabel, da han kun tænkte på sig selv og lod holdet i stikken. Hvis man gerne vil vide, hvordan man gør sig upopulær i et omklædningsrum, så skal man bare holde øje med Sousas opførsel i kampen mod AGF, hvor han både slog og nikkede en skalle på Jakob Ankersen. 

Kampens detalje:
Det lignede en helt normal Superliga-kamp i den første halve time, men efter både et rødt kort og derefter en scoring fra Vejle på en bold, der bare skulle sendes ned til AGF-målmanden udløste, at AGF også skulle have et mål, hvilket ikke alle var enige i blandt Vejle-mandskabet inklusiv trænerbænken.